| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AnUlKaaaaaaa Miasteczkowy znawca
|
|
"Zapraszamy wszystkich mieszkańców i gośći przebywających na terenie naszej gminy na DNI ZŁOCIEŃCA, które odbędą się w dniach 11-12 sierpnia 2007r." Ku mojemu zdziwieniu impreza bedzie sie odbywac na stadionie... hmm niewiem czy lepiej na stanicy czy nie...
11.08.2007r.
Hala sportowa (ul. Czaplinecka), godz. 10.00
- REGIONALNY TURNIEJ SZACHOWY O PUCHAR BURMISTRZA MIASTA I GMINY ZŁOCIENIEC
Stadion Miejski, godz.13.00
- Finał XI Wyborów Miss Lata Pojezierza Drawskiego
- KONCERT ZESPOŁU TRI STARS
- GODZ. 15.00 - OFICJALNE OTWARCIE IMPREZY
- 4 UKŁADY CHOREOGRAFICZNE SHOW DANCE FINALISTEK M.KĘTRZYŃSKIEJ (SŁUPSK), POKAZ MODY (STROJE COCTAIL I WIECZOROWE) KREATORA MODY N. NOWAK (WARSZAWA) ORAZ J. ADRIANOWSKIEJ (KOSZALIN)
- WYSTĘP GRUPY TANECZNEJ TATIANY FILUS (KOSZALIN) - DWUKROTNI MISTRZOWIE POLSKI SHOW DANCE
- BREACK DANCE (PO RAZ PIERWSZY W POLSCE PODWÓJNE SALTO NA SZCZUDŁACH),
- KONCERT FINALISTEK PROGRAMU TV “SZANSA NA SUKCES” ORAZ “ZOSTAŃ GWIAZDĄ” - ALEKSANDRY TOBOLEWSKIEJ, ALEKSANDRY PIOTROWSKIEJ
- KONCERT ZESPOŁU MOLLĘDA
- KONCERT ZESPOŁU ROCKOWEGO M.R.O.W.I.S.K.O. (ŁÓDŹ)
- TANIEC EROTYCZNY
IMPREZĘ ZAKOŃCZY ZABAWA TANECZNA Z ZESPOŁEM MUZYCZNYM
12.08.2007r.
Korty tenisowe na terenach rekreacyjnych, godz. 10.00
- POWIATOWY TURNIEJ TENISA ZIEMNEGO O PUCHAR BURMISTRZA MIASTA I GMINY ZŁOCIENIEC
Plaża miejska "Gęsia Łączka" w Cieszynie, godz. 10.00
- POWIATOWY TURNIEJ SIATKÓWKI PLAŻOWEJ O PUCHAR STAROSTY POWIATU DRAWSKIEGO
Sala widowiskowa ZOK (ul. Wolności 6) , godz.16.00
- WIECZÓR AUTORSKI JAROSŁAWA LESZCZEŁOWSKIEGO PN. “TAJEMNICE ZŁOCIENIECKIEGO ZAMKU I PAŁACYKÓW W OKOLICY”
Stadion Miejski, godz.19.00
KONCERTY DLA MIASTA
- LOTERIA FANTOWA
- WOJSKO MIASTU - KONCERT ZESPOŁU IVONA
- SUPERIDOL: GOSIA STĘPIEŃ, MARIUSZ TOTOSZKO, MARTA SMUG, OLA JABŁONKA, PAWEŁ NOWAK
- ZBIGNIEW WODECKI
- POKAZ FAJERWERKÓW
- DAIVID COVERFIELD - SUPER COVERBAND
WIELE INNYCH ATRAKCJI
Organizatorzy:
- AGENCJA IMPREZ „HARCOWNIK” – ARKADIUSZ ANTECKI
- ZŁOCIENIECKI OŚRODEK KULTURY
- OŚRODEK SPORTU I REKREACJI W ZŁOCIEŃCU
- STOWARZYSZENIE MNIEJSZOŚCI NIEMIECKIEJ REGION DRAWSKO POMORSKIE _________________ "Tylu sił trzeba by...Walczyc o swoje sny..." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rzapa moderator

|
|
Jakoś mało ciekawie przedstawia się to wszystko. No i dlaczego na stadionie, a nie na stanicy. Na stadion jest troszkę daleko. No ale cóż. Jeździło się do innych miast, to można przejść się kawałek w swoim
A tak na marginesie, czy ten Zbigniew Wodeki to ten Zbigniew Wodecki (ten od Pszczółki Maji)??
Bo tak szczerze mówiąc (jeśli to ten Wodecki) to będzie to jedyna atrakcja tych dni.
No oczywiście nie mówiąc o wieczorku autorskim Pana Jarosława, bo ta prezentacja jest bezdyskusyjnie numer 1. Bez niej nie ma Dni Złocieńca. _________________ lux in tenebris |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kisiel Miasteczkowy znawca

|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nom to ten Zbigniew Wodecki;] wyzarrli sie normalnie:P jedyna atrkacja chyba wlasnie... zreszta jedynie jaki zespol byl fajny w Złociencu to Dżem... i tyle na tym sie chyba skonczylo...  _________________ "Tylu sił trzeba by...Walczyc o swoje sny..." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rzapa moderator

|
|
Czy ja wiem, czy się wyżarli. O wyżeranieu można byłoby powiedzieć jeśli byłaby to jakaś gwiazda, która jest teraz na topie, lub jakaś legenda rocka czy też popu (bo to akurat najczęściej słuchane gat. muzyki).
A co do zespołów, to nie tylko Dżem, pamiętam koncert Myslovitz i Big Day.
Na pytanie dlaczego nie mogłoby być takiego zespołu odpowiedzmy sobie sami.
Tu pasuje powiedzenie: Jaki pan taki kram. _________________ lux in tenebris |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aranedorion Mistrz słowa

|
|
| Cytat: |
Bo tak szczerze mówiąc (jeśli to ten Wodecki) to będzie to jedyna atrakcja tych dni.
|
rzapa...zapomniales o pokazie tanca erotycznego...  _________________ <center>
'Za nieobecnych przyjaciół, stracone miłości, starych Bogów i porę mgieł...'
'...I niech każdy z nas odda Diabłu co jego'
</center> |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
selion Administrator

|
|
No i znów zapominacie o Łzach i o Big Cyc ze Złocieńca.. co prawda nie byli wtedy sławni, ale byli!
Wodecki na pewno jest gwiazdą, akurat nie jedną z moich ulubionych, ale znajdzie się dużo sympatyków tego muzyka.
A ja z powodu moich ostatnich dolegliwości ze zdrowiem idę tylko i wyłącznie na prezentację Pana Jarka  _________________ " Nie staram się przekonać mego przeciwnika, że jest w błędzie, ale zjednoczyć się z nim w poszukiwaniu prawdy. " |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Rzapa wyżarli sie
Pisalam to z "przekąsem" w znaczeniu ze mogli by sie wlasnie lepiej postarac...  chociaz by wziasc przyklad z Drawska Pomorskiego... _________________ "Tylu sił trzeba by...Walczyc o swoje sny..." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
selion Administrator

|
|
I założyć własne poligony  _________________ " Nie staram się przekonać mego przeciwnika, że jest w błędzie, ale zjednoczyć się z nim w poszukiwaniu prawdy. " |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
No wlasnie wrocilam ze stadionu i musze powiedziec ze nie bylo az tak zle:P fajerwerki byly super:P bomba:P to an sylwka takich nie bylo;] hm oostani zespol gral chyba sam dla siebie bo za duzo osob nie bylo:P ale jak na Zlocek to ujdzie...  _________________ "Tylu sił trzeba by...Walczyc o swoje sny..." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
selion Administrator

|
|
Ponoć nie było tańców erotycznych
Znajoma zauważyła pewną ciekawostkę na banerze przy policji:
"Dni Złocieńca - 12 sierpnia".
Myślałam, że słowo "dni" odnosi się do liczby mnogiej
Ja skorzystałam tylko z jednej atrakcji i jestem bardzo zadowolona. Szkoda, że pogoda nie dopisała. _________________ " Nie staram się przekonać mego przeciwnika, że jest w błędzie, ale zjednoczyć się z nim w poszukiwaniu prawdy. " |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
xxfunnynickxx Nowicjusz
|
|
co tam pogoda!  stadion i tak szalał. stałam pod samą sceną, bawiłam się fantastycznie, więcej takich imprezek.
Tę pszczółkę, którą tu widzicie...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|